Oletko kuullut asiakirjojen murskauspalveluista?

Yrityksillä, toimistoilla tai yrityksillä on usein hallussaan luottamuksellisia, yksityisiä tai salaisia ​​asiakirjoja. Nämä asiakirjat voivat vaihdella yrityksen salaisuuksista, salaisista resepteistä, myyntitietoihin ja jopa tietyn käyttäjän yksityisiin tietoihin. Kun näitä asiakirjoja ei enää tarvita tai ne on päivitetty, nämä arkaluonteiset asiakirjat on hävitettävä turvallisesti. Joissakin toimistoissa on pienet silppurit, mutta yrityksille, joilla on paljon silputtuja asiakirjoja, ne käyttävät murskausyrityksen palveluja. Tässä on kahta tyyppiä murskauspalveluja, joita murskausyritys tarjoaa!

Säännöllisesti ajoitettu murskauspalvelu

Ensimmäisen tyyppinen murskauspalvelu, murskausyritys, voi olla yhteydessä asiakkaaseen päättääkseen päivistä, jolloin se tulee ja murskaamaan asiakkaan asiakirjat. Se voi vaihdella vierailusta joka kolmas päivä aina kerran viikossa. Silppuyritys voi tarjota turvatarkastettua henkilöstöä hakemaan ja murskaamaan asiakirjoja. Yritys voi sitten silputtua asiakirjat takaisin varastoonsa tai suorittaa paikan päällä murskaamisen erityisesti suunnitelluissa kuorma-autoissa. Yrityksille, yrityksille ja toimistoille, joiden on hävitettävä arkaluonteiset tiedot ja asiakirjat säännöllisesti, säännöllisen säännöllisen murskauspalvelun perustaminen murskausyrityksen kanssa on hyvä tapa edetä.

Kertaluonteinen murskauspalvelu

Tämä tarkoittaa, että murskausyritys tulee vain pyydettäessä. Tästä on hyötyä yrityksille, yrityksille ja toimistoille, joilla on pienempi määrä asiakirjoja, joita he tarvitsevat silputtua. Tämä palvelu on hyödyllinen suurten määrien murskaamiseen tai säännölliseen puhdistamiseen, joka voi tapahtua kahden kuukauden välein. Silppurit tarjoavat saman suojaustason ja standardin arkaluonteisia asiakirjoja noudettaessa. Silppuyritys voi päättää asiakirjojen murskaamisesta paikan päällä tai takaisin varastoonsa murskaamiseen tarvittavien asiakirjojen määrän ja asiakkaan itsensä pyynnön perusteella.

Comments are closed.