Kuinka löytää hyvä ja aito italialainen ravintola

Italialaista ruokaa ja ruokailua on saatavilla kaikkialla maailmassa, koska se on suosittu ruokailijoiden keskuudessa. Tietenkin ruokailu italialaisessa ravintolassa Italiassa voi olla paras veto hyvän italialaisen aterian saamiseksi. Kokemus voi kuitenkin vaihdella rajusti Italian ulkopuolella. Monet perustavat italialaisia ​​ravintoloita Italian ulkopuolelle tarjoamaan italialaisia ​​ruokia. Kokemattomalle ruokailijalle hän ei kuitenkaan koskaan tiedä, onko tarjoiltava ruoka valmistettu tavalla, joka edustaa aitoja italialaisia ​​ruoanlaittotyyliä. Älä tuskaile, sillä tässä on joitain vinkkejä, joiden avulla voit löytää hyvän aidon italialaisen ravintolan!

Mausteen käyttö

Italialainen ruoka on kevyttä, mutkatonta ja tuoretta. Hyvä italialainen kokki ei lisää liikaa mausteita ruokiinsa, koska hän haluaa ainesosien maun puhuvan puolestaan. Aito italialainen ruokalaji tai pasta voi sisältää enintään viisi ainesosaa! Esimerkiksi pasta-annos voi sisältää vain spagettia, tomaattipastaa, suolaa, sokeria ja pippuria. Liian paljon mausteita käyttämällä ainesosien todellinen maku ja maku.

Ainesosien tuoreus

Tuoreet ainesosat parantavat ruoan makua. Pizzasi tulisi valmistaa tilauksesta, näyttää terävältä ja maistua herkulliselta. Hyvä italialainen kokki käyttää vain tuoreimpia ainesosia ja yrittää olla jättämättä mitään tänään valmistettua ruokaa seuraavaksi päiväksi.

Kastikkeen paksuus ja salaattikastikkeen monimutkaisuus

Pastat ovat katkottua italialaista ateriaa. Aidot italialaiset ravintolakokit eivät pidä raskasta kermaa, koska se tukahduttaa käyttäjän ruokahalun. Hyvän italialaisen pastan tulisi sisältää kerma, joka on kevyttä kitalaessa. Hyvä italialainen salaatti on pukeutunut kevyesti suolaan, oliiviöljyyn, etikkaan tai pippuriin. Kastikkeen on tarkoitus täydentää salaattia ja parantaa makua – ei ylittää sitä. Kuten aina, salaattivihreiden tulisi olla tuoreita ja raikkaita.

Jos italialainen ravintola, jota holhotat, tarjoilee tuoreita salaatteja, jotka heitetään kevyesti yksinkertaisiin kastikkeisiin, pastoille, jotka ovat yksinkertaisia ​​ainesosiltaan mutta herkullisia, olet juuri syönyt illallisen aito italialaisessa ravintolassa!

Comments are closed.